Zöldséges lepény

2018.06.27

Avagy használjuk fel a nyár adta zöldségeket.

Hozzávalók:

1 cukkini

3 sárgarépa

1 édesburgonya

3 lilahagyma

3 tojás

200 gramm light trappista sajt

só, bors, fokhagyma granulátum

1 dl tej


Elkészítés:

A zöldségeket apróra vágjuk, használhatunk zöldséggyalut is. Egy tepsibe sütőpapírt fektetünk, majd ráhelyezzük a zöldségeket. Egy keverőtálban felverjük a tojást a tejjel , pici sóval, borssal és a fokhagyma granulátummal. Meglocsoljuk vele a zöldségeket, majd megszórjuk reszelt sajttal. 180 fokos sütőben kb 40 perc alatt aranybarnára sütjük.


© 2018 Ani's food'n life
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el