Zabkása

2018.06.15

2 éve minden reggel ezt eszem, mert a variációk tárháza határtalan. 

Hozzávalók:

20 gramm zabpehely

75 ml víz

75 ml 0,1%-os tej

néhány csepp folyékony édesítőszer

1 kávéskanál cukrozatlan kakaópor

1 evőkanál teljes kiőrlésű gabonapehely

1 evőkanál mogyorós párna (szigorú diétát tartóknak opcionális)


Elkészítés:

A zabot a vízzel és a tejjel egy tálba öntjük, majd a mikrohullámú sütőben 2 perc alatt összefőzzük. Ezt követően hozzáadjuk a kakaóport és az édesítőszert. Miután kihűlt meghintjük a tetszőleges feltéttel.


© 2018 Ani's food'n life
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el