Zabfalatok

2018.06.08

Nem olyan mint a bolti, egészségesebb és puhább is. 

Hozzávalók:

150 gramm teljeskiőrlésű tönkölybúza liszt (ez helyettesíthető bármilyen más rostban gazdag teljeskiőrlésű liszttel)

80 gramm zabpehely

1 evőkanál folyékony édesítőszer

1 teáskanál vaníliaaroma

1 kis pohár tejföl

1 kis pohár natúr joghurt

½ csomag sütőpor

50 gramm étcsokoládé

60 gramm mazsola

50 gramm kókuszzsír

15 gramm kókuszreszelék

2 evőkanál chia mag


Elkészítése:

A hozzávalókat szépen sorban összedolgozzuk, majd a masszából kicsit golyókat formálunk, sütőpapíros tepsire tesszük és kilapítjuk. 190 fokos sütőben kb. 15-20 perc alatt kicsit pirultra sütjük. Miután kihűlt zárható dobozban napokig puha marad. 

© 2018 Ani's food'n life
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el