Sajtos pogácsa

2018.06.29

Amikor a sós ízekre vágyunk. 

Hozzávalók:

250 gramm zsírszegény túró

2 tojás

3 evőkanál zabpehely

3+1 evőkanál zabpehelyliszt

csipet só, bors

ízléstől függően hagyma

reszelt light sajt


Elkészítés:

A túrót, zabpelyhet, zablisztet és a tojásokat jól összedolgozzuk. Ezután a hagymás apróra vágjuk és hozzákeverjük. Sózzuk, borsozzuk, majd jól összegyúrjuk. Betesszük a hűtőbe fél órára pihenni. Miután összeállt a tészta, teszünk hozzá még egy kanál zabpehely lisztet, hogy ne ragadjon. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük a kis kilapított gombócokat, majd megszórjuk a sajttal. 180 fokos sütőben aranybarna szín eléréséig sütjük.


© 2018 Ani's food'n life
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el