Rántott hús

2018.06.21

Az íze tökéletes, ám zsemlemorzsa, búzaliszt és napraforgóolaj még a közelében sincs.

Hozzávalók:

½ kg csirkemell filé

1 dl 10%-os főzőtejszín, vagy 2 dl zsírszegény tej

só, bors, pirospaprika

zabpehely

3 tojás

1 zacskó kókuszreszelék

1 evőkanál kókuszolaj


Elkészítés:

A csirkemellet csíkokra vágjuk, majd egy tálba tesszük. A főzőtejszínből, borsból, sóból és pirospaprikából készítünk egy pácot, amelyben megforgatjuk a csirkét. Ezt követően 10 percre a hűtőbe tesszük. Ez idő alatt előkészítjük a panírozáshoz a többi hozzávalót. Külön tálba kerül a zabpehely, a tojások felverve és a kókuszreszelék. Kivesszük a hűtőből a húst és sorban bepanírozzuk. Egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, majd a végén meglocsoljuk a kókuszolajjal. 180 fokon 20 perc alatt aranybarnára sütjük


© 2018 Ani's food'n life
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el