Rántott hús
Az íze tökéletes, ám zsemlemorzsa, búzaliszt és napraforgóolaj még a közelében sincs.

Hozzávalók:
½ kg csirkemell filé
1 dl 10%-os főzőtejszín, vagy 2 dl zsírszegény tej
só, bors, pirospaprika
zabpehely
3 tojás
1 zacskó kókuszreszelék
1 evőkanál kókuszolaj
Elkészítés:
A csirkemellet csíkokra vágjuk, majd egy tálba tesszük. A főzőtejszínből, borsból, sóból és pirospaprikából készítünk egy pácot, amelyben megforgatjuk a csirkét. Ezt követően 10 percre a hűtőbe tesszük. Ez idő alatt előkészítjük a panírozáshoz a többi hozzávalót. Külön tálba kerül a zabpehely, a tojások felverve és a kókuszreszelék. Kivesszük a hűtőből a húst és sorban bepanírozzuk. Egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, majd a végén meglocsoljuk a kókuszolajjal. 180 fokon 20 perc alatt aranybarnára sütjük