Nokedli

2018.06.23

Szénhidrát csökkentett nokedli, a legjobb választás.

Hozzávalók:


250 gramm teljes kiőrlésű zabpehelyliszt

250 gramm zsírszegény túró

2 tojás

2 csipet só

2 dl víz


Elkészítése:


A hozzávalókat összekeverjük, majd forró, de nem lobó vízben nokedliszaggatóval kifőzzük. Ezt követően egy edényben egy evőkanál kókuszolajat melegítünk, amelyben megforgatjuk a kész nokedlit, hogy ne ragadjanak össze.

Ha nem készítünk hozzá pörköltet, akkor jó választás lehet egy kis hagymát dinsztelni, majd azt rátenni, vagy tojásos nokedlinek elkészíteni.


© 2018 Ani's food'n life
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el