Málnahabos fagylalt

2018.06.13

A recept ami a lehető legegyszerűbb, mégis végtelenül büszke vagyok rá. 

Hozzávalók :

400 gramm málna

2 banán

1 pohár zsírszegény (0,1%-os) joghurt

1 teáskanál édesítőszer


Elkészítés:

A málnából úgy készítünk habot, hogy egy szűrő segítségével átpasszírozzuk az összeset. Így egy krémes, szörpnél kicsit sűrűbb állagot kapunk. Ezt követően egy turmixgépbe pakoljuk a többi összetevőt és addig turmixoljuk, míg egynemű nem lesz. Egy műanyag, de fedővel rendelkelező tálba öntjük, majd a mélyhűtőbe téve kb. 4 óra alatt a megfelelő állagúra fagyasztjuk. Javallott óránként keverni rajta egyet.


© 2018 Ani's food'n life
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el