Hamburger buci

2018.06.26

A kísérletezés egy újabb foka.

Teljes kiőrlésű hamburger zsemle


Hozzávalók :

500 gramm teljes kiőrlésű liszt ( zab, tönköly)

7 evőkanál natúrjoghurt

6 evőkanál kókuszolaj

2 késhegynyi só

2 késhegynyi szódabikarbóna

1 dl víz

1 tojás


Elkészítés :

A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Összekeverjük a lisztet, sót, szódabikarbónát. Hozzáadunk 6 evőkanál joghurtot, az olajat és annyi vizet, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk. 6 részre osztjuk. A maradék egy evőkanál joghurtot összekeverjük egy tojással és megkenjük a bucik tetejét. Kb. 30 perc alatt barnára sütjük őket.


© 2018 Ani's food'n life
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el