Fasírozott

2018.06.08

Anya újragondolt, egészséges fasírozottja. 

Hozzávalók :

750 gramm darált hús (pulyka, sertés vagy sertéshús)

3 evőkanál zabpehely

só, bors,

metélőhagyma, petrezselyem, fokhagyma, kömény

kókuszolaj

víz


Elkészítés :

Kb. 1 dl vízbe beáztatjuk a zabpelyhet, majd 10 perc után leöntjük a zabról a vizet. A húst fűszerezzük ízlés szerint. A hagymát egy kis kókuszolajon üvegesre pirítjuk, majd a húst, az áztatott zabot, a fűszereket, pirított hagymát és az apróra vágott petrezselymet összedolgozzuk. Kis gombócokat formázva kókuszzsírral megkent sütőpapírra helyezve 190 fokos sütőben kb. 30 perc alatt aranybarnára sütjük. 

© 2018 Ani's food'n life
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el