Almás-túrós pite

2018.06.12

Egy barátság ihlette sütemény. Bevált.

Hozzávalók: 

2 doboz zsírszegény túró

1 teáskanál vaníliaaroma

100 gramm teljes kiőrlésű zabpehely

2 tojás

1/2 csomag sütőpor

500 gramm meghámozott és felszeletelt alma

1 teáskanál édesítőszer 


Elkészítés: 

Az almák előkészítése után egy serpenyőben megpároljuk őket, hogy veszítsenek a nedvességükből. Eközben egy tálban összekeverjük a maradék összetevőket. Egy szilikon sütőforma aljára rakjuk az almát, majd a tetejére a túrós zabpelyhes masszát. 180 fokos sütőben pirulásig, kb. 20 percig sütjük. Miután kihűlt kifordítjuk és már fogyasztható is. 

© 2018 Ani's food'n life
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el