Zabkása

2018.03.21

Mindennek az alapja. 2 évvel ezelőtt nem is ismertem, ma minden nap fogyasztom. 

Pontosabban a zab. Életmódváltásom legnagyobb segítője. Hihetetlen, hogy ez az élelmiszer mennyire jól működik minden, de szó szerint MINDEN ételben. Legyen szó reggeliről, ebédről, vacsoráról, édességről, bármit el lehet készíteni vele, mert olyan mint egy kaméleon. Ha kell édes és puha, vagy sós és ropogós. Egyszerűen imádom. A kedvenc reggelim pedig mily meglepő, a zabkása, amelyből egy adag számomra 75 ml víz, 75 ml 0,1%-os RIska tej, kis folyékony édesítőszer és 20 gramm zabpehely. Mostanában keserű kakaóporral, egy banánnal és az új felfedezésemmel, az euros boltban  is kapható, OHO Natur Life teljes kiőrlésű gabonapehellyel ízesítem. Mellé Riska 0,1%-os tejből készült capuccino-t iszok, amelyet szintén folyékony édesítőszerrel ízesítek. A jóllakottság érzés garantált. 

Instagram 

https://www.instagram.com/p/Bgl5CIBAKEd/?taken-by=anisfoodnlife

© 2018 Ani's food'n life
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el